*** مقاله جدید "قلهُ اندیشیدنِ عِلم" از سری مطالب "مفاهیم پایه به زبان ساده" به قلم جناب آقای دکتر حسن بلوری از اساتید دانشگاههای برلین آلمان، که طی سالیان اخیر این وبگاه بصورت اختصاصی تقدیم علاقمندان به مطالعه نموده است را در همین وبگاه میتوانید دنبال نمایید. گروه آموزش انجمن نجوم آماتوری ایران ***    
شنبه 8 اردیبهشت 1403 | 17 شوال 1445 | 27 آوریل 2024
»
»
»
یک پنجم ستارگان کهکشان ما، شبه خورشید هستند

یک پنجم ستارگان کهکشان ما، شبه خورشید هستند
شنبه 18 آبان 1392 - 11:51 | شاخه : | منبع : ایسنا | 10238 بازدید | 0 دیدگاه
یک پنجم ستارگان کهکشان ما، شبه خورشید هستند
یک پنجم ستارگان کهکشان راه شیری، شبه خورشید هستند

مطالعات صورت گرفته با کمک داده‌های تلسکوپ کپلر نشان می‌دهد، حداقل 8.8 میلیارد سیاره بیگانه در ابعاد زمین در کهکشان راه شیری وجود دارد که در منطقه قابل سکونت ستارگان شبه خورشیدی در حال چرخش هستند.

در کهکشان راه شیری میلیاردها سیاره در ابعاد زمین وجود دارند که در مدار ستارگان شبه خورشید در حال چرخش هستند؛ این سیارات در منطقه Goldilocks که نه چندان داغ و نه چندان سرد برای میزبانی حیات هستند، قرار دارند.

محققان دانشگاه کالیفرنیا، برکلی برای نخستین بار با استفاده از داده‌های تلسکوپ فضایی کپلر ناسا اقدام به محاسبه تعداد ستارگان شبه خورشید و سیارات بیگانه در کهکشان راه شیری کردند.

از هر پنج ستاره در کهکشان راه شیری، یک ستاره از لحاظ اندازه، رنگ و سن مشابه خورشید منظومه شمسی است و این ستارگان میزبان سیارات بیگانه شبه زمین هستند که در منطقه قابل سکونت ستاره میزبان واقع شده اند.

بر این اساس از مجموع 200 میلیارد ستاره در کهکشان راه شیری، 40 میلیارد ستاره شبه خورشید وجود دارند و تعداد سیارات بیگانه در مدار آنها بالغ بر 8.8 میلیارد سیاره خواهد بود؛ در این صورت فاصله نزدیک ترین سیاره بیگانه با زمین تنها 12 سال نوری است.

محققان با توسعه برنامه نرم افزاری خاص، داده های تلسکوپ فضایی کپلر را غربالگری کردند.

از مجموع داده های بدست آمده از 150 هزار ستاره در کهکشان راه شیری، 42 هزار ستاره مورد بررسی قرار گرفت و محققان 603 سیاره در اطراف ستارگان میزبان را شناسایی کردند که 10 سیاره در منطقه قابل سکونت – با احتمال داشتن آب به شکل مایع – شناسایی کردند.

جزئیات این مطالعه در دومین کنفرانس علمی تلسکوپ کپلر در مرکز تحقیقات Ames ناسا اعلام و نتایج آن در مجلهProceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.



اشتراک گذاری در:

بیان دیدگاه

- لطفاً نام و دیدگاه‌ خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- سایت انجمن نجوم آماتوری ایران مجاز به ویرایش ادبی دیدگاه‌ها است.
- دیدگاه‌هایی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی و موارد مغایر با قوانین کشور باشند منتشر نخواهند شد.
- دیدگاه‌ها پس از تأیید منتشر می‌شوند.
نام:(اجباری)
رایانامه:(اجباری)
دیدگاه:

کد امنیتی:
(از چپ به راست)
https://www.instagram.com/iranastronomy/
هم اکنون