*** مقاله جدید "قلهُ اندیشیدنِ عِلم" از سری مطالب "مفاهیم پایه به زبان ساده" به قلم جناب آقای دکتر حسن بلوری از اساتید دانشگاههای برلین آلمان، که طی سالیان اخیر این وبگاه بصورت اختصاصی تقدیم علاقمندان به مطالعه نموده است را در همین وبگاه میتوانید دنبال نمایید. گروه آموزش انجمن نجوم آماتوری ایران ***    
یک‌شنبه 9 اردیبهشت 1403 | 18 شوال 1445 | 28 آوریل 2024
»
»
»
اکتشافات بشر در منظومه شمسی

اکتشافات بشر در منظومه شمسی
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392 - 16:32 | شاخه : | مترجم : محسن شبانی | 10169 بازدید | 0 دیدگاه
اکتشافات بشر در منظومه شمسی

بشر در حال حاضر از چه فضاپیمایی برای اکتشاف منظومه شمسی استفاده می‌کند؟ در حال حاضر تمامی سیارات داخلی حداقل یک ربات کاوشگر دارند که بعضی از آنها همزمان خورشید را هم نظاره می‌کنند، بعضی‌ها از قمر زمین عکس‌برداری می‌کنند، تعدادی کمی هم به دنبال دنباله‌دار‌ها و سیارک‌ها هستند، یکی به دور کیوان می‌چرخد و بعضی‌ها هم به سمت عمق فضا می‌روند. تصویر زیر، جزئیات بیشتری را نشان می‌دهد، در سمت راست بالا سیارات داخلی دیده‌ می‌شوند و در سمت چپ پایین سیارات خارجی قرار دارند. نقطه عطف آتی فضاپیماها که در پایین تصویر آمده است،رسیدن فضاپیمای سپیده دم (Dawn) به سرس، بزرگترین جرم کمربند سیارک‌ها و فضاپیمای افق‌های نو New Horizons به پلوتو هر دو در سال 2015 است.

برای مشاهده نمای بزرگتر روی عکس کلیک کنید

مترجم : محسن شبانی
رشته تحصیلی: مهندسی نرم‌افزار کامپیوتر - اولین منجم آماتور نمونه کشور در سال 1385 - مسؤول پروژه بومی سازی و گسترش نرم‌افزارهای نجومی فارسی (افلاک نما و استلاریوم)


اشتراک گذاری در:

بیان دیدگاه

- لطفاً نام و دیدگاه‌ خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- سایت انجمن نجوم آماتوری ایران مجاز به ویرایش ادبی دیدگاه‌ها است.
- دیدگاه‌هایی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی و موارد مغایر با قوانین کشور باشند منتشر نخواهند شد.
- دیدگاه‌ها پس از تأیید منتشر می‌شوند.
نام:(اجباری)
رایانامه:(اجباری)
دیدگاه:

کد امنیتی:
(از چپ به راست)
https://www.instagram.com/iranastronomy/
هم اکنون