*** مقاله جدید "قلهُ اندیشیدنِ عِلم" از سری مطالب "مفاهیم پایه به زبان ساده" به قلم جناب آقای دکتر حسن بلوری از اساتید دانشگاههای برلین آلمان، که طی سالیان اخیر این وبگاه بصورت اختصاصی تقدیم علاقمندان به مطالعه نموده است را در همین وبگاه میتوانید دنبال نمایید. گروه آموزش انجمن نجوم آماتوری ایران ***    
یک‌شنبه 9 اردیبهشت 1403 | 18 شوال 1445 | 28 آوریل 2024
»
»
»
عاقبت خورشید منظومه شمسی چه می شود؟

عاقبت خورشید منظومه شمسی چه می شود؟
جمعه 22 شهریور 1392 - 21:08 | شاخه : | منبع : باشگاه خبرنگاران جوان | 13640 بازدید | 0 دیدگاه
عاقبت خورشید منظومه شمسی چه می شود؟
عاقبت خورشید منظومه شمسی چه می شود؟

حتما شما هم در تحقیقات مختلف نظریه های متفاوت از خورشید و عاقبت آن را خوانده اید .

خورشید به دلیل تک ستاره بودن در منظومه شمسی و ایجاد حیات بر روی کره زمین برای ما انسان ها از اهمیت زیادی برخوردار است به همین دلیل ستاره شناسان عمر باقی مانده از خورشید را 5 میلیارد سال تخمین زده اند.

آنها معتقدند در 5 میلیارد سال آینده خورشید هیدروژن خود را از دست داده و به تدریج دمای آن کاهش می یابد تا به یک ستاره غول پیکر قرمز رنگ تبدیل شود که لایه های بیرونی آن در حال ریزش است.

در حال حاضر در فاصله 4 هزار و 200 سال نوری از زمین یک ستاره با نام NGC2392 به این مرحله رسیده است و به جای اسکیمو معروف شده است.

این ستاره به علت اینکه شکلی شبیه صورت انسان که با کلاه خزه دار پوشیده شده و اسکیمو معروف شده است که بخش کلاه آن در واقع مواد بیرونی ستاره می باشد که با بادی به سرعت 50 هزار کیلومتر و ساعت از مرکز ستاره مرده به حالت گاز بسیاری داغی اطراف هسته آن متراکم می شود.

تحقیقات این محققان نشان می دهد هسته این ستاره در دمای سطح 50 هزار درجه سانتی گراد برخوردار است که لایه های خارجی آن سرعتی از 6 میلیون کیلومتر بر ساعت به فضا پرتاب می شوند.



اشتراک گذاری در:

بیان دیدگاه

- لطفاً نام و دیدگاه‌ خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- سایت انجمن نجوم آماتوری ایران مجاز به ویرایش ادبی دیدگاه‌ها است.
- دیدگاه‌هایی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی و موارد مغایر با قوانین کشور باشند منتشر نخواهند شد.
- دیدگاه‌ها پس از تأیید منتشر می‌شوند.
نام:(اجباری)
رایانامه:(اجباری)
دیدگاه:

کد امنیتی:
(از چپ به راست)
https://www.instagram.com/iranastronomy/
هم اکنون