***** انجمن نجوم آماتوری ایران نوروز ایرانی و فرا رسیدن بهار پر طراوت را به ایرانیان اندیشمند، در هر جای این کره کوچک خاکی هستند شادباش گفته؛ رویش جوانه های امید و شادی را در سرای پر مهرتان همراه با سلامتی و موفقیت برای همه پارسی زبانان دنیا آرزومند است. روابط عمومی *****    
جمعه 31 فروردین 1403 | 9 شوال 1445 | 19 آوریل 2024
»
»
»
شناسایی 503 کاندیدای جدید برای حیات فرازمینی

شناسایی 503 کاندیدای جدید برای حیات فرازمینی
يكشنبه 26 خرداد 1392 - 08:39 | شاخه : | نويسنده : محسن شبانی | 3596 بازدید | 0 دیدگاه
شناسایی 503 کاندیدای جدید برای حیات فرازمینی
فضاپیمای کپلر هم اکنون در حال کنکاش برای یافتن حیات فرازمینی
فضاپیمای «کپلر» ناسا موفق به شناسایی 503 گزینه جهان بیگانه احتمالی شده که ممکن است برخی از آنها از حیات به آن شکل که برای انسان شناخته شده، برخوردار باشند. به گفته مدیران ماموریت کپلر، برخی از این سیارات کاندیدا کوچک بوده و برخی در منطقه قابل سکونت ستاره خود قرار دارند اما کار زیادی برای بررسی این نتایج مورد نیاز است. یافته‌های اخیر تعداد کاندیداهای سیارات فراخورشیدی کپلر را به 3216 مورد رسانده و تنها 132 سیاره به وسیله رصدهای بعدی تا به امروز تائید شده‌اند اما دانشمندان این ماموریت انتظار دارند حداقل 90 درصد از هویت واقعی برخوردار باشند. یافته‌های جدید از مشاهدات کپلر که در طول سه سال اول ماموریت آن از مه 2009 تا مارس 2012 انجام شده، به دست آمده است. این فضاپیما در پی بروز یک خطا در سیستم حفظ جهت آن در ماه گذشته هیچ رصدی انجام نداده است. فضاپیمای 600 میلیون دلاری کپلر در مارس 2009 به فضا پرتاب شده و یک ماموریت 3.5 ساله را برای تعیین سیارات شبه زمینی در کهکشان راه شیری آغاز کرد. این فضاپیما سیارات فراخورشیدی را با شناسایی تغییرات نوری ایجاد شده در اثر عبور آنها از برابر ستاره‌های میزبانشان تعیین کرده است. این رصدخانه این کار را با قفل ماندن بر روی بیش از 15 هزار ستاره با استفاده از دستگاههای قطب‌نما مانند موسوم به چرخ‌های واکنش انجام می‌دهد. کپلر با چهار چرخ واکنش کاربردی به فضا پرتاب شد که سه نمونه آن برای استفاده فوری و دیگری به عنوان یدک است. اما در ژوئیه 2012 یکی از این چرخها موسوم به شماره دو از کار افتاد و چرخ دوم (شماره چهار) نیز در ماه گذشته با نقص مواجه شد که قابلیت اشاره دقیق کپلر را با مشکل مواجه کرده است. اگر حداقل یکی از چرخهای آسیب‌دیده بازیابی نشود، روزهای شکار سیاره کپلر مسلما به پایان خواهد رسید و ماموریت جدیدی باید جایگزین آن شود.
منبع :ایسنا

نويسنده : محسن شبانی
رشته تحصیلی: مهندسی نرم‌افزار کامپیوتر - اولین منجم آماتور نمونه کشور در سال 1385 - مسؤول پروژه بومی سازی و گسترش نرم‌افزارهای نجومی فارسی (افلاک نما و استلاریوم)


اشتراک گذاری در:

بیان دیدگاه

- لطفاً نام و دیدگاه‌ خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- سایت انجمن نجوم آماتوری ایران مجاز به ویرایش ادبی دیدگاه‌ها است.
- دیدگاه‌هایی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی و موارد مغایر با قوانین کشور باشند منتشر نخواهند شد.
- دیدگاه‌ها پس از تأیید منتشر می‌شوند.
نام:(اجباری)
رایانامه:(اجباری)
دیدگاه:

کد امنیتی:
(از چپ به راست)
https://www.instagram.com/iranastronomy/
هم اکنون