***** انجمن نجوم آماتوری ایران نوروز ایرانی و فرا رسیدن بهار پر طراوت را به ایرانیان اندیشمند، در هر جای این کره کوچک خاکی هستند شادباش گفته؛ رویش جوانه های امید و شادی را در سرای پر مهرتان همراه با سلامتی و موفقیت برای همه پارسی زبانان دنیا آرزومند است. روابط عمومی *****    
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 | 14 شوال 1445 | 24 آوریل 2024
»
»
»
تلسکوپ جیمز وب آماده شکار حیات فرا زمینی

تلسکوپ جیمز وب آماده شکار حیات فرا زمینی
جمعه 16 فروردین 1392 - 18:56 | شاخه : | 8564 بازدید | 0 دیدگاه
تلسکوپ جیمز وب آماده شکار حیات فرا زمینی

تلسکوپ فضایی جیمز وب (JWST)‌ جایگزین قدرتمند تلسکوپ‌های هابل و اسپیتزر بوده و می‌تواند جست‌وجو برای یافتن حیات فرا زمینی را تسهیل کند.

«مت مانتین» محقق ارشد تلسکوپ JWST‌ ناسا در کنفرانس خبری تأکید کرد: مراحل ساخت و مونتاژ قطعات مختلف تلسکوپ جیمز وب در آستین تگزاس در حال پیگیری است؛ این تلسکوپ سه برابر بزرگتر از هابل است و تجهیزات بکار رفته در آن، امکان کشف نشانه های حیات فرازمینی را تسهیل می‌کند.

در مرکز فناوری‌های پیشرفته تلسکوپ از دوربین نزدیک مادون قرمز استفاده شده است که امکان رصد سیارات دوردست را فراهم می کند؛ با بررسی و آنالیز داده‌ها، شناسایی حیات فرازمین، نشانه های احتمالی آب و گاز متان تسهیل می‌شود.

«آلبرتو کونتی» از محققان تلسکوپ جیمز وب خاطرنشان می کند: علاوه بر جست‌وجوی حیات، امکان رصد نشانه‌های ستارگان نخستین، شکل‌گیری کهکشان‌ها و سیارات فراهم می‌شود.

وجود گرد و غبار مادون قرمز شکل گیری کائنات را دشوار می کند که دوربین مادون قرمز JWST‌ دید بهتری را در اختیار دانشمندان قرار می‌دهد.

اصلی ترین چالش پیش روی محققان، مدیریت اختلاف درجه حرارت بین بخش مقابل خورشید و بخش تاریک تلسکوپ است که بر درجه حساسیت دوربین نزدیک مادون قرمز تأثیر می‌گذارد.

تلسکوپ فضایی جیمز وب تا سال 2018 راهی فضا شده و به جایگزین قدرتمند تلسکوپ هابل مبدل خواهد شد.

منبع : ایسنا



اشتراک گذاری در:

بیان دیدگاه

- لطفاً نام و دیدگاه‌ خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- سایت انجمن نجوم آماتوری ایران مجاز به ویرایش ادبی دیدگاه‌ها است.
- دیدگاه‌هایی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی و موارد مغایر با قوانین کشور باشند منتشر نخواهند شد.
- دیدگاه‌ها پس از تأیید منتشر می‌شوند.
نام:(اجباری)
رایانامه:(اجباری)
دیدگاه:

کد امنیتی:
(از چپ به راست)
https://www.instagram.com/iranastronomy/
هم اکنون