***** انجمن نجوم آماتوری ایران نوروز ایرانی و فرا رسیدن بهار پر طراوت را به ایرانیان اندیشمند، در هر جای این کره کوچک خاکی هستند شادباش گفته؛ رویش جوانه های امید و شادی را در سرای پر مهرتان همراه با سلامتی و موفقیت برای همه پارسی زبانان دنیا آرزومند است. روابط عمومی *****    
جمعه 10 فروردین 1403 | 19 رمضان 1445 | 29 مارس 2024
»
»
»
1397 سنگ آسمانی که شاید روزی باعث پایان حیات روی زمین شوند

1397 سنگ آسمانی که شاید روزی باعث پایان حیات روی زمین شوند
يكشنبه 20 امرداد 1392 - 09:16 | شاخه : | 2936 بازدید | 0 دیدگاه
1397 سنگ آسمانی که شاید روزی باعث پایان حیات روی زمین شوند
1397 سنگ آسمانی که شاید روزی باعث پایان حیات روی زمین شوند

در منظومه شمسی سیارک‌های بیشماری هستند، اما 1397 مورد از آنها شناسایی شده‌اند که اگر با سیاره ما برخورد کنند، ویرانی‌های وحشتناکی بر جای خواهند گذاشت.

در منظومه شمسی سیارک‌های بیشماری هستند که به دور خورشید در گردشند. از میان این سیارک‌های بی‌شمار، 1397 سیارک بزرگ هستند که اگر با سیاره ما برخورد کنند، ویرانی‌های وحشتناکی بر جای خواهند گذاشت. بنابراین بی‌دلیل نیست که ناسا به طور شبانه‌روزی، ردپای تمام این «اجرام بالقوه خطرناک» را که به دور زمین می‌گردند زیر نظر دارد.

اگر اجرام فضایی بیشتر از 7.5 میلیون کیلومتر به زمین نزدیک شوند و قطر آنها بزرگ‌تر از 100 متر باشد، ناسا آنها را به طور دائم زیر نظر می‌گیرد. در صورتی‌که مدار یک دنباله‌دار یا سیارک به اندازه کافی به زمین نزدیک شود که خطر بالقوه‌ای برای برخورد با زمین داشته باشد، ناسا آن را به عنوان جرم بالقوه خطرناک یا به اختصار PHO طبقه‌بندی می‌کند. برخورد جرمی با چنان اندازه‌ای به زمین، باعث بروز سونامی‌های غول‌آسا (اگر به آب برخورد کند) و یا خرابی‌هایی در مقیاس وسیع محلی (اگر به خشکی برخورد کند) می‌شود.

اجرام PHO به دو دسته سیارک‌های بالقوه خطرناک (PHAs) و دنباله‌دارها تقسیم‌بندی می‌شوند. در حال حاضر 1397سیارک به عنوان PHA شناسایی شده‌اند که می‌توانید فهرست آنها را اینجا ببینید؛ اما چرا به این فهرست نگاه کنید در حالی‌که می‌توانید همه آنها را در یک قاب واحد ببینید؟

این عکس که از مجله L's Photojournal گرفته شده است، همه این 1397 سیارک را همراه با مدارشان به تصویر می‌کشد. جالب است که در چنین شهرآشوب فضایی، هنوز یکی از آنها به ما برخورد نکرده است!

منبع: خبرآنلاین



اشتراک گذاری در:

بیان دیدگاه

- لطفاً نام و دیدگاه‌ خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- سایت انجمن نجوم آماتوری ایران مجاز به ویرایش ادبی دیدگاه‌ها است.
- دیدگاه‌هایی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی و موارد مغایر با قوانین کشور باشند منتشر نخواهند شد.
- دیدگاه‌ها پس از تأیید منتشر می‌شوند.
نام:(اجباری)
رایانامه:(اجباری)
دیدگاه:

کد امنیتی:
(از چپ به راست)
https://www.instagram.com/iranastronomy/
هم اکنون